bestel uw retourpakket hier!

Javascript moet ingeschakeld zijn om dit formulier te gebruiken

Gelieve alle velden in te vullen

Contactinformatie

oud-goud.com is een sub-divisie van Adin international
Hoofdzetel: Vestingstraat 16, Antwerpen
tel. België 03-2136500
tel. Nederland 0032-3-2136500

Welkom bij www.oud-goud.com

Oud goud per post versturen

Hoe uw oud goud per post verturen?

1. Klant vraagt gratis verzendpakket aan via internet

 • Voornaam
 • Achternaam
 • Straat + nr
 • Gemeente
 • Postcode
 • Land
 • e-mail adres
 • telefoon

2. Verzendpakket omvat het volgende:

- Folder of bedankbriefje of zoiets - stappenplan - bewijs van ontvangst (?) - noppenenveloppe

3. klant ontvangt verzendpakket en stuurt goud per aangetekend post

4. Adin ontvangt goud (handtekening of bewijs van ontvangst)

5. Adin test, maakt prijs en belt of mailt klant met prijs

6. Klant gaat akkoord, Adin maakt geld over

7. Klant gaat niet akkoord, Adin stuurt goederen terug

Stappenplan

Stap 1: Vul het formulier in en plaats het samen met uw juwelen in bijgevoegde enveloppe

Stap 2: Verstuur het pakket per aangetekende post

* naar Adin nv, Vestingstraat 16, 2018 Antwerpen, Belgi. *of traceerbaar met handtekening voor ontvangst (UPS, Fedex, ) **wij raden ook aan een extra verzekering te nemen voor waardevolle goederen

Stap 3: Na taxatie wordt u door ons gecontacteerd per e-mail of telefoon

en mits schriftelijke onderlinge toestemming* wordt het bedrag overgemaakt naar uw bankrekening. Indien deze gegevens niet beschikbaar zijn, wordt er een gekruiste cheque naar u gestuurd. *per e-mail of gehandtekend per fax Gelieve volgende gegevens in drukletters in te vullen:
 • Naam:
 • Adres:
 • Bus:
 • Postcode:
 • Gemeente:
 • Land:
 • Tel:
 • Fax:
 • E-mail:
 • Ik wil toegevoegd worden aan uw mail-bestand: ja / nee
 • Naam bank:
 • IBAN Code:
 • Bankrekening nummer:

Adin zit al bijna 30 jaar in het vak. Onze goede reputatie heeft al verschillende terugkomende klanten opgebracht. De hoge prijs van het goud is de perfecte tijd om van onze diensten te genieten.

Onze garantie:

 • - De hoogst mogelijke dagprijs voor al uw goederen
 • - Wanneer niet akkoord, worden de goederen op onze kosten aangetekend teruggestuurd.
 • - Taxatie van uw goederen binnen 24 uur na ontvangst

Beste dierbare klant,

Eerst en vooral bedankt om voor Adin te kiezen. Wij kopen uw gouden, diamanten en zilveren juwelen die oud, versleten of stuk zijn. Goederen die u waardeloos acht. U ontvangt geld voor uw gebroken kettingen, oorbellen, armbanden, ringen, We aanvaarden alle goederen die goud, zilver, platina of diamanten bevatten. Bijgevoegd vindt u een 3-stappen plan. Gelieve deze 3 stappen te volgen. Van zodra we de goederen ontvangen hebben, worden deze binnen de 24 uur getaxeerd. Zowel de dagprijs van het goud als het gewicht en zuiverheid van de goederen zijn belangrijke factoren die invloed zullen hebben op de prijs. Wij contacteren u met het totaal en bij akkoord wordt het bedrag overgemaakt op uw rekening. Mocht u nog verdere vragen hebben, twijfel dan niet ons te contacteren op het nummer +32 3 213 65 00. Met vriendelijke groeten,

het Adin-team

Garantie tegen verlies Adin NV staat garant tegen verlies van een pakket rekeninghoudend met de instructies en procedure van Adin NV duidelijk uitgelegd hieronder. Algemene voorwaarden Adin NV bij verlies van uw pakket:

* Adin NV verantwoordelijkheid is maximum 1/3 van de waarde verstuurd in het pakket met een maximum van 150 Euro. Het laagste bedrag is van toepassing wij noemen dit bedrag het liquidatie bedrag.

* Indien U niet het originele pakket gebruikt om te verzenden dan wordt dit bedrag automatisch herleid naar 50 Euro.

* Bijkomende garantie hieronder omschreven zal alleen van toepassing zijn indien het toegestuurde verzendpakket van Adin NV wordt gebruikt.

* Adin NV reserveert het recht, in alle discretie om elke levering van goederen te weigeren indien het pakket beschadigd, geopend of gescheurd is. Deze pakketten worden terug bezorgd aan het postkantoor en teruggestuurd aan de des betreffende bestemmeling.

* Adin NV heeft geen enkele aansprakelijk tegenover geen enkele klant die pakketten levert in deze beschadigde, gescheurde of geopende toestand. Noch heeft Adin NV enige verantwoordelijkheid in het te terug te sturen pakket.

* Gelimiteerde verantwoordelijkheid: De gelimiteerde verantwoordelijkheid is bindend voor elke klant, maar niet inclusief zijn derde partijen, de klant en zijn nakomelingen, vertrouwelingen, verzekeringsnemers, elk ander individueel of rechthebbende bij titel, gerelateerd aan de transactie met Adin NV Onder geen enkele omstandigheid zal Adin NV een verantwoordelijkheid hebben tegenover Derde partijen, de klant en zijn nakomelingen, vertrouwelingen, verzekeringsnemers, elk ander individueel of rechthebbende bij titel. Adin NV verantwoordelijkheid is en zal alleen van toepassing zijn onder deze vermelde opgesomde noemers hieronder expliciet omschreven.

 1. De liquidatie waarde uitgegeven door Adin NV op de totale waarde van het pakket en dit in alle discretie van onze taxateurs.
 2. En derde (1/3) van de waarde uitgegeven aan de hand van de inhoud getaxeerd door Adin NV, welke was op voorhand besproken door de klant/verkoper met Adin NV voor verzending.
 3. De som van maximum 150 Euro, het liquidatiebedrag.

* De klant/verkoper weet uitdrukkelijk en komt expliciet overeen wanneer er geen taxatie Is voor verzending en de inhoud toegelaten door Adin NV, Adin NV liquidatie waarde bindend en van toepassing zal zijn. Onder geen enkele bedding zal onze verantwoordelijkheid een hoger bedrag kunnen zijn als 50 Euro. (de liquidatiewaarde)

* Adin NV.be zal niet verantwoordelijk zijn tegenover niemand aangaande beschadigingen, van welke aard ook. Inclusief en niet uitgesloten zijn verlies van profijt of kans en of van welke aard ook, niet opgenomen in onze opsomming hierboven omschreven.

* Bij inschrijving en versturing van inhoud van welke aard ook naar Adin NV aanvaard de klant/ verkoper deze duidelijk expliciete voorwaarden van gelimiteerde aansprakelijkheid van Adin NV.